Checklist nep mail herkennen

Internet criminelen proberen via steeds professionelere technieken aan persoonlijke of bedrijfsgegevens te komen. Het beoordelen of een e-mail echt is of dat het wellicht om een nep mail gaat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze blog geven we een aantal tips die u in acht kunt nemen om er zeker van te zijn dat het mailtje dat u heeft ontvangen veilig en betrouwbaar is. (meer…)

Wereld Back-up Dag

Vraagt u weleens aan een collega of hij of zij recent nog een back-up gemaakt heeft? Waarschijnlijk niet. Dat is eigenlijk jammer, want dagelijks verliezen organisaties grote hoeveelheden van waardevolle data via storingen, cybercrime, en menselijke fouten zoals fouten in de inrichting van de back-up. In vrijwel al deze gevallen had data verlies voorkomen kunnen worden wanneer er een juiste back-up van deze gegevens gemaakt zou zijn. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als uw organisatie belangrijke data waarop collega’s, klanten en partners dagelijks moeten vertrouwen kwijtraken? Om zulke ondenkbare situaties te voorkomen besteden we tijdens Wereld Back-up Dag extra aandacht om de bewustwording rondom dit onderwerp te vergrootten. (meer…)

Onze collega Aschwin

Ontmoet Aschwin, onze gemotiveerde en enthousiaste junior systeembeheerder. Naast zijn werkzaamheden bij VDB Tech is hij bezig met het afronden van de opleiding ICT Service Management. Je komt Aschwin wel eens aan de telefoon, per e-mail of op locatie tegen. Wat het probleem ook is, Aschwin zorgt altijd voor een passende oplossing!

Kerstwens 2022

Het einde van 2022 staat voor de deur. Het is een bijzonder jaar geweest waar wij dankbaar op terugkijken. Mede dankzij de prettige samenwerking en uw vertrouwen hebben wij het afgelopen jaar een enorme groei kunnen waarmaken. Er zijn nieuwe collega’s bijgekomen en onze interne structuur is volwassener geworden. Daarbij hebben wij veel nieuwe relaties en klanten leren kennen.

Wij hebben u mogen ontzorgen wat betreft ICT-zaken en onze bijdragen mogen leveren aan innovatieve projecten. De omvang van ons netwerk en de leuke relaties maakt het voor VDB Tech mogelijk om zich met positieve energie te blijven ontwikkelen. Zo staan wij komend jaar weer klaar om u te voorzien van goede en veilige ICT-oplossingen.

Graag spreken wij onze dankbaarheid uit naar onze klanten en zakenrelaties. Zonder u hadden wij deze mooie ontwikkelingen het afgelopen jaar niet kunnen meemaken.

Wij hopen volgend jaar u weer van dienst te mogen zijn en namens team VDB Tech wensen wij u, uw collega’s en uw naasten prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2023!