Door veel kennis van de branche weten wij als geen ander hoe belangrijk de techniek is voor de automotive branche.

(Draadloze) Netwerken

Alle digitale technieken vallen of staan met een goed netwerk. Of het nu gaat om Wi-Fi achterin de loods voor de zonnepanelen, of point-to-point verbindingen tussen verschillende vestigingen, wij weten er wel raad mee.

Doormiddel van onder andere glasvezel, point-to-point straalverbindingen, 4G/5G, netwerkkabels en de juiste netwerkapparatuur zorgen wij voor een stabiel en snel bekabeld netwerk, en een goed draadloos netwerk, ook over grotere afstanden.

Camerasystemen

Altijd kunnen zien wie er het erf op rijdt? Doormiddel van onze slimme beveiligingssystemen ziet u wie er aan komt, ook in het donker.

U krijgt een seintje als er ’s nachts iemand over het terrein loopt, en de opnames worden automatisch bewaard.

Combineer dit systeem met een alarm voor extra veiligheid.

Toegangscontrole

Wij leveren op afstand bedienbare poorten en hekken. Deze kunnen automatisch openen, maar zijn ook met een afstandsbediening of zelfs met een app te openen.

Ook leveren wij intercoms, zodat u altijd kunt zien en horen wie er voor uw deur of hek staat. Deze intercoms zijn weer te koppelen aan de hek-/poortsturing, hiermee houdt u zelf in de hand wie er toegang krijgt.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.