Is uw beveiliging op orde?

Bij beveiliging denken veel mensen aan fysieke beveiliging. Bijvoorbeeld hekken en sloten. 

Niet minder belangrijk is uw digitale beveiliging. Zeker nu er steeds vaker digitale dreigingen zijn.

– Wat doet u in het geval van een datalek? Of misschien nog een betere vraag; wat is een datalek?
– Weten alle medewerkers hoe zij moeten omgaan met gevoelige informatie?
– Zijn al uw systemen adequaat beveiligd?
– Voldoet uw organisatie aan de AVG?

Dit zijn allemaal zeer belangrijke punten, maar vaak komt u er pas achter dat het niet op orde is, als het te laat is. Laat u daarom door ons adviseren over hoe de beveiliging binnen uw bedrijf beter kan.

ISO 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. De norm schrijft voor dat u een managementsysteem voor informatiebeveiliging moet inrichten, welke continu onderhouden en verbeterd moet worden om in aanmerking te komen voor een ISO 27001 certificaat.

Stelt uw opdrachtgever de eis dat u aan ISO 27001 moet voldoen, of wilt u zelf er voor zorgen dat uw organisatie hieraan voldoet?

Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het gehele proces, van het vertalen van de norm naar uw organisatie en het opstellen van beleid tot de implementatie en het uitvoeren van interne audits.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij u al veel vertellen over de impact van de norm op uw organisatie.

Camerabeveiliging en Alarmsystemen

Wij installeren en onderhouden ook camerasystemen en alarmsystemen. Met onze oplossingen kunt u overal ter wereld zien wie er voor het hek staat, of ’s avonds op de bank controleren of de lichten uit zijn. Scheelt weer een ritje naar de zaak.

Onze camerasystemen zijn ook vanaf uw smartphone te raadplegen. Bovendien is het mogelijk om bewegingsdetectie met meldingen in te schakelen, er kan zelfs een bepaald gebied getekend worden waar actief beweging gedetecteerd wordt.

Wij werken met camera- en alarmsystemen van hoogwaardige merken, waardoor de kans op storingen geminimaliseerd wordt. 

6919646161600702520-128
5f48c1e0bc2bdd158fe1125f_iso-27001
13995898921600702438-128

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.