Wij hebben de mentaliteit en gedrevenheid, maar vooral de kennis om uitstekende ICT-oplossingen mogelijk te maken.

Team VDB Tech

De gezichten achter het bedrijf die alles mogelijk maken.

Directie

Untitled-1

Samuel

Sales, HR,
Senior Systeembeheerder

Samuel is onze duizendpoot. Van het openschroeven van systemen tot het berekenen van droge cijfers. Het leukste aan dit vak vindt Samuel de afwisseling.

Sales & Administratie

Iben

Business Developer

Iben zorgt ervoor dat elke klantvraag omgezet wordt naar een passende oplossing. Iben denkt daarnaast mee over de toekomst en strategie van het bedrijf.

Persoon_Placeholder

Randy

Financieel Administratief Medewerker

Randy is onze man van de cijfers. Hij weet de administratieve sleur altijd om te toveren tot een mooi iets. Randy is pas tevreden als alles tot achter de komma precies klopt.

Julia

Medewerker Marketing en Communicatie

Julia is onze creatieveling in hart en nieren. Zij maakt de mooiste reclamematerialen, foto’s, houdt onze socials bij en denkt daarnaast mee bij het ontwikkelen van ons merk.

Foto_Joey_cropped

Joey

Medewerker Sales en Techniek

Joey werkt in onze technische binnendienst. Tijdens zijn werkdag werkt hij zowel mee in de techniek als sales. Zo kan hij de nieuwste technieken toepassen in zijn adviezen naar klanten.

Techniek

Persoon_Placeholder

Robin

Systeembeheerder

Robin is onze toptechneut. Als er een stekker in kan en het een IP-adres krijgt, dan heeft Robin er vast wel verstand van. Robin is zowel bij ons op kantoor als op locatie bij klanten te vinden.

5AC63050-2A52-410C-A3D8-64CFD09BFC65

Michiel

Junior Systeembeheerder

Michiel werkt bij ons in de techniek en klantenservice. Je komt Michiel wel eens aan de telefoon, per e-mail of op locatie tegen. Wat het probleem ook is, Michiel zorgt altijd voor een passende oplossing.

Ome-Jaap-2-scaled-e1654558195112-ppxry5rr3b6fq70fnhugtvyxu7kjm3a24g6qn0gb60

Jacob

Specialist techniek
en mobiliteit

Jacob is ons “manusje van alles”. Van elektrotechniek tot transport. Ook beheert hij ons wagenpark. Zolang het maar iets technisch is, dan weet Jacob z’n draai er wel in te vinden.

Jonathan

Technische ondersteuning,
Sales Support​

Jonathan is verantwoordelijk voor onze technische binnendienst. Voornamelijk houdt hij zich bezig met het bouwen en repareren van (computer)systemen, en het voorbereiden van apparatuur voor levering. Ook ondersteunt hij de collega’s buiten de deur met projecten.

Justin

Medewerker Technische Ondersteuning

Justin werkt in onze technische binnendienst. Hij repareert en bouwt (computer)systemen en helpt af en toe ook een handje in de klantenservice mee.

Laten we kennis maken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.