Beste relatie,

Met warme (kerst)groeten willen we terugblikken op het afgelopen jaar. We kijken terug op een jaar vol ontwikkeling en kijken met vreugde terug op de nieuwe samenwerkingen die we zijn aangegaan, waardoor ons netwerk is versterkt en nieuwe wegen zijn geopend.

Ook onderging ons pand een transformatie dat niet alleen de fysieke ruimte, maar ook de mogelijkheden vergrootte. Zo zijn er nieuwe werkplekken gecreëerd en is er een vergaderruimte gekomen waar wij klanten en samenwerkingspartners kunnen uitnodigen. Wij hebben ook dit jaar weer goede stappen gezet met professionalisering, efficiëntie en klantgerichtheid. Onze interne processen zijn beter in kaart gebracht, ook is ons dienstenportfolio uitgebreid door nieuwe samenwerkingen. Mede hierdoor hebben wij dit jaar onze meest hoogwaardige dienst “VDB Tech Beheerde ICT” gelanceerd. Binnen deze dienst zijn alle licenties, ICT-diensten en onbeperkte ondersteuning inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Wij danken alle klanten die reeds gebruik maken van deze dienst van harte voor hun vertrouwen in ons.

Tenslotte hebben we dit jaar ook veel leuke nieuwe klanten leren kennen. Wij hopen u allen nog lang van dienst te mogen zijn! Met dank voor uw vertrouwen en steun het afgelopen jaar kijken we vol goede moed uit naar een goed 2024, zowel voor u als voor ons. Wij wensen u warme feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar vol gezondheid en successen toe.

 

Met de hartelijke groeten,
Samuel van der Boom en het hele team van VDB Tech en Computronica:

Jonathan, Robin, Joey, Justin, Michiel, Randy en Julia

Categories: 2023