Onze aanpak

Wij gaan verder dan alleen het ontwikkelen van websites. Wij creëren digitale ervaringen die resoneren met uw doelgroep en blijvende impact hebben. Onze aanpak is gebaseerd op nauwe samenwerking met u, waarbij we uw bedrijfsdoelen en visie zo goed mogelijk proberen te begrijpen om oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen.

Onze diensten

 • Ontwikkeling websites: Van eenvoudige, informatieve websites van één pagina tot complexe online portalen, wij bouwen websites die uw boodschap krachtig overbrengen. Met aandacht voor detail en design zorgen wij ervoor dat uw site opvalt in de digitale menigte.

 • Webhosting: Betrouwbare en snelle webhosting is van cruciaal belang voor de prestaties van uw
  website. Wij bieden hoogwaardige hostingoplossingen die uw website snel
  en veilig houden. Met korte laadtijden en een hoge uptime  zorgen we
  ervoor dat uw online aanwezigheid altijd beschikbaar is.

 • Domeinnaambeheer: Uw domeinnaam is uw digitale identiteit. We helpen u bij het kiezen,
  registreren en beheren van domeinnamen die perfect passen bij uw merk.
  Met onze expertise maximaliseren we uw online zichtbaarheid en
  merkherkenning.

 • DNS-beheer: Een robuust DNS-beheer is essentieel voor een soepele online ervaring. We zorgen voor de configuratie en optimalisatie van uw DNS-instellingen, waardoor uw website snel en veilig wordt geladen, waar ter wereld uw bezoekers zich ook bevinden.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.