SAMENWERKING-WIRENET

STELLENDAM, 26 december 2023

Al enige tijd werkten wij samen met Yoran van WireNet. Wij voerden reparaties uit in onze binnendienst voor WireNet en WireNet ondersteunde ons bij aanleg en projecten.

 

Nu hebben wij besloten onze samenwerking officiëel te maken!

 

Vanaf 1 januari 2024 zullen wij Yoran van WireNet ondersteunen bij zijn ICT dienstverlening. Vanaf dat moment staat onze helpdesk ook elke dag paraat om klanten van Yoran te helpen. Ook zal onze buitendienst hem ondersteunen bij werkzaamheden op locatie. Ons team staat elke dag klaar om u van dienst te zijn! Met deze stap kan Yoran zich focussen op zijn specialismes; camera-, alarmsystemen, domotica en toegangscontrole.

 

Daarnaast kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn doordat Yoran gebruik kan maken van ons netwerk aan samenwerkingspartners en inkoopkanalen en wij gebruik kunnen maken van Yoran zijn kennis en expertise. Hierdoor wordt er zowel voor de klanten van WireNet, als onze eigen bestaande klanten veel meer mogelijk dan voorheen!

 

Wij hopen met deze stap de dienstverlening van onze beide ondernemingen naar nog een hoger niveau te tillen. De komende tijd zullen we samen onze gezamenlijke aanbod onder de loep nemen om u zo als klant optimaal te kunnen ontzorgen op het gebied van ICT en beveiliging!

 

Wij zijn blij om samen met Yoran deze bekendmaking officiëel te doen en kijken ernaar uit om alle nieuwe gezichten te verwelkomen en beter te leren kennen. In de komende weken zullen wij klanten van WireNet die ons nog niet kennen een belletje geven om ons voor te stellen.

 

Wie is VDB Tech?

VDB Tech is een ICT-dienstverlener, net als WireNet. Beide ondernemingen zijn ongeveer gelijktijdig opgericht omstreeks 2016. Toen nog allebei in Ouddorp. Enkele jaren later is WireNet naar Stellendam verhuisd en heeft Yoran een specialisme opgebouwd richting de beveiliging. Een aantal jaar daarop volgend zijn wij ook naar Stellendam verhuisd en hebben wij ons verder gespecialiseerd in de ICT.

De oprichter van WireNet – Yoran, kent u waarschijnlijk al. De oprichter van VDB Tech – Samuel, wellicht nog niet. Samuel werkt ook elke dag in zijn onderneming in Stellendam. U zult hem wellicht binnenkort leren kennen. Samuel heeft zich meer toegelegd op zakelijke ICT-oplossingen, en met name hoe deze goed (digitaal) beveiligd kunnen worden.

Aan bedrijven leveren wij een breed scala aan uiteenlopende diensten, van internetverbindingen tot officepakketten en van computers tot servers voor gespecialiseerde toepassingen.

Wij hebben partnerschappen met veel bekende fabrikanten waaronder Lenovo, Apple, HP, Dell en Microsoft om u aan een breed scala van hard- en softwarematige oplossingen en diensten te kunnen voorzien.

Waar wij ons mee onderscheiden in de markt is onze meest hoogwaardige dienst; VDB Tech Beheerde ICT. Binnen deze dienst hebben wij alle licenties, diensten en onbeperkte ondersteuning gebundeld voor een vast maandbedrag.

Wilt u meer over ons en onze diensten weten? Klik dan hier en hier om meer te weten te komen!

 

Particuliere ondersteuning

Naast zakelijke ondersteuning bedienen wij ook de lokale particuliere markt vanuit onze winkel Computronica in Stellendam (op het Oranjeplein) met allerhande ICT-apparatuur; van computers tot allerlei kabels en van printerpapier en inkt tot batterijen en computermuizen. Ook beschikt onze winkel over een eigen werkplaats waar wij (in de afgelopen jaren ook voor WireNet) nieuwe (computer)systemen voorbereiden voor levering, assembleren, maar ook reparaties aan computers, randapparatuur en andere consumentenelektronica uitvoeren.

Tijdens openingstijden kunt u altijd langskomen in onze winkel voor vrijblijvend advies of om aan de balie uw apparaat na te laten kijken. Kort onderzoek aan de balie is kosteloos!

In onze werkplaats beschikken wij ook over faciliteiten om dataherstel uit te voeren op harde schijven, SSD’s en andere zogenaamde datadragers waarvan de data verloren is.

Tenslotte beschikken wij ook over de expertise en gereedschappen om (soldeer)reparaties aan elektrische componenten waaronder printplaten uit te voeren. Wij hebben in de afgelopen jaren al vele reparaties aan de meest uiteenlopende apparaten uitgevoerd; van een bingobord tot een oplader van een golfkar. Ook voeren wij reparaties uit aan (met name) laptops van Apple met bekende defecten.

 

Wij werken met een klein team aan gedreven en ervaren professionals die elke dag weer klaar staan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lees hier meer over het team achter VDB Tech!

 

 

Wat betekent dit voor mij als klant van WireNet?

Vanaf 01-01-2024 kan het zijn dat u een collega van VDB Tech aan de lijn krijgt in plaats van Yoran van WireNet. Yoran blijft wel telefonisch bereikbaar, maar om hem te ondersteunen hebben wij besloten om klanten voor ICT-ondersteuning en -vraagstukken door te verbinden met onze helpdesk. Op deze manier wordt uw telefoontje altijd beantwoord en kunt u dus altijd met uw vraag, verzoek of storing terecht. Wel zo fijn!

Voor alarmsystemen, camerasystemen, domotica en toegangscontrole blijft Yoran uw aanspreekpunt indien hij dit voorheen ook al was. Uiteraard mag u ons wel altijd bellen voor deze vraagstukken, wij zullen u dan met Yoran doorverbinden of een terugbelverzoek voor u aanmaken.

Daarnaast verandert het administratieve proces per 01-01-2024. Vanaf dat moment ontvangt u de offertes en facturen voor zakelijke ICT-oplossingen vanuit VDB Tech. Offertes en facturen voor particuliere ICT-oplossingen ontvangt u vanuit onze dochteronderneming Computronica. Offertes en facturen voor alarmsystemen, camerasystemen, domotica en toegangscontrole blijft u zoals vanouds van WireNet ontvangen indien dit voorheen ook zo was.

 

Wij zullen de komende weken contact met velen van u opnemen om ons voor te stellen en indien gewenst een kennismaking in te plannen zodat wij in kaart kunnen krijgen wat voor u als klant belangrijk is en waar u tegenaan loopt.

In de tussentijd bent u van harte welkom om ons te bellen of te mailen voor al uw aanvragen, wijzigingen, storingen en andere verzoeken.

 

Contactgegevens zakelijke ondersteuning

VDB Tech
Oranjeplein 10
3251XE Stellendam

T: 0187 – 700 200
W: https://vdbtech.nl

E-mailadres ondersteuning:
[email protected]                                                                                          

E-mailadres administratie:
[email protected]

 

Contactgegevens particuliere ondersteuning

Computronica
Oranjeplein 10
3251XE Stellendam

T: 0187 – 700 203
W: https://computronica.nl

E-mailadres:
[email protected]

Openingstijden winkel:
Google Maps

Categories: 2023