Telefonie

Als bedrijf moet u altijd bereikbaar zijn, bent u dat niet, dan loopt u potentieel klanten mis. Daarom is een goed werkend telefoniesysteem erg belangrijk. Of u nu nog op een “ouderwetse” telefoonlijn zit, of al gebruik maakt van VoIP, wij zijn u graag van dienst.


Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP. Het is bellen via een internetverbinding, digitaal bellen. Het grote voordeel hiervan is dat het een erg flexiebele oplossing is. Enkele veel toegepaste mogelijkheden bij VoIP:

– Wachtrijen
– Begroetingen
– Openingstijden
– Gespreksopname

 

Ook kunt u met VoIP met uw mobiele telefoon bellen- en gebeld worden met/vanaf uw vaste telefoonnummer. Zo hoeft u dus nooit meer een belletje te missen!

Benieuwd of VoIP iets is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook verzorgen wij de levering en het onderhoud van telefoontoestellen, telefooncentrales, DECT-systemen en (draadloze) headsets.


Internetverbindingen

Vaste internetverbindingen
De internetsnelheden zijn de laatste jaren een stuk hoger geworden. Veel bedrijven zitten nog op oude aansluitingen of abonnementen, terwijl het veel sneller zou kunnen. Wij leveren ook internetaansluitingen van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen het complete proces verzorgen, van aanvraag tot oplevering.

Mobiel internet (4G)
Op plekken waar de vaste verbinding instabiel of langzaam is, kan mobiel internet een oplossing bieden. Ook als back-up oplossing voor uw vaste lijn kunnen wij een mobiele internetoplossing aanbieden. 

 

Glasvezel internet

Momenteel wordt er hard gewerkt om overal op Goeree-Overflakkee glasvezel aan te leggen. Ook VDB Tech speelt hierin een rol. Wij hebben samen met de betrokken partijen hard gewerkt om er voor te zorgen dat we het beoogde percentage zouden halen. Gelukkig is de vraagbundeling gelukt, en gaat de aanleg door.

Bent u nog niet aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk? Neem contact met ons om de mogelijkheden voor uw adres te bespreken.

Even bellen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Hoe dan ook, bel ons gerust even, dan komen we er samen wel uit.