Internetverbindingen

Vaste internetverbindingen
De internetsnelheden zijn de laatste jaren een stuk hoger geworden. Veel bedrijven zitten nog op oude aansluitingen of abonnementen, terwijl het veel sneller zou kunnen. Wij leveren internetaansluitingen van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen het complete proces verzorgen, van aanvraag tot oplevering.

Mobiel internet (4G/5G)
Op plekken waar de vaste verbinding instabiel of langzaam is, kan mobiel internet een oplossing bieden. Ook als back-up oplossing voor uw vaste lijn kunnen wij een mobiele internetoplossing aanbieden. Hiermee verzekert u zich van een stabiele internetverbinding.

Glasvezel internet

Glasvezel is op dit moment de snelste betaalbare manier om een snelle en betrouwbare internetverbinding te realiseren. Glasvezeltechniek werkt met lichtsignalen in een glasvezelkabel, hierdoor is de verbinding in theorie zo snel als het licht. Met glasvezel zijn veel hogere snelheden haalbaar dan met conventionele technieken zoals ADSL/VDSL en COAX.

Bent u nog niet aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk? Neem contact met ons om de mogelijkheden voor uw adres te bespreken.

Sattelietinternet

Waar sattelietinternet voorheen onbetaalbaar en erg langzaam was is deze techniek de laatste tijd erg in opkomst. Het voordeel van satellietinternet is dat u overal ter wereld een werkende internetverbinding op kunt zetten. Satellietverbindingen zijn uitermate geschikt voor locaties zonder vaste internetaansluiting en/of locaties in afgelegen gebieden waar de mobiele dekking ook langzaam, instabiel of slecht is. Vaak combineren wij satellietinternet met een vaste of mobiele verbinding om zo een stabiele internetoplossing te bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie? Neem contact met ons op.

Telefonie

Als bedrijf moet u altijd bereikbaar zijn, bent u dat niet, dan loopt u potentieel klanten mis. Daarom is een goed werkend telefoniesysteem erg belangrijk. Of u nu nog op een “ouderwetse” telefoonlijn zit, of al gebruik maakt van VoIP, wij zijn u graag van dienst.

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP. Het is bellen via een internetverbinding, digitaal bellen. Het grote voordeel hiervan is dat het een erg flexiebele oplossing is. Enkele veel toegepaste mogelijkheden bij VoIP:

  • Wachtrijen
  • Begroetingen
  • Openingstijden
  • Gespreksopname
  • Voicemail
  • Overal bereikbaar op mobiel

 

Ook kunt u met VoIP met uw mobiele telefoon bellen- en gebeld worden met/vanaf uw vaste telefoonnummer. Zo hoeft u dus nooit meer een belletje te missen!

Benieuwd of VoIP iets is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook verzorgen wij de levering en het onderhoud van telefoontoestellen, telefooncentrales, DECT-systemen en (draadloze) headsets.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.