Een bewezen aanpak voor (Beheerde) ICT

Al sinds enige tijd bieden wij een unieke, proactieve aanpak op het gebied van ICT-beheer. Met deze methode verminderen wij storingen en creëren wij een voorspelbare ICT-omgeving voor onze klanten.

Uw tijd is waardevol

Ons aanbod aan Beheerde Diensten zorgt ervoor dat u en de medewerkers binnen uw organisatie zich niet meer hoeven te bekommeren over ICT-beheer.

Wij willen u helpen om de tijd terug te winnen die u anders zou besteden aan ICT-beheer zodat u deze kunt besteden aan de dingen die er voor u en/of uw organisatie het meeste toe doen. Stel u voor welke tijdswinst het u zou kunnen opleveren als u minder tijd kwijt bent aan het ICT-beheer, of welke tijdswinst uw organisatie zou kunnen behalen als de medewerkers binnen uw organisatie per week minder storingen zouden ervaren?

Met onze Beheerde ICT diensten kunt u met overtuiging uw organisatie verder ontwikkelen wetende dat uw ICT-beheerder pas kan rusten als zij weten dat uw ICT-systemen u bij elke stap ondersteunen.

Hoe werkt het?

Wij worden partners om uw ICT-infrastructuur te ondersteunen, beveiligen, onderhouden en verbeteren.

Onze medewerkers beheren alle verschillende facetten van uw ICT-omgeving zodat u volledig ontzorgd bent. Geen losse eindjes, geen uitzonderingen, geen a-la-carte, geen extra’s. Uw complete ICT-infrastructuur wordt beheerd door ons ervaren team.

Voor organisasties met een interne ICT-afdeling bieden wij aanvullende middelen en ondersteuning. Wij werken samen met uw eigen ICT-medewerkers, hierdoor combineren wij de organisatorische kennis van uw eigen medewerkers en de kennis van onze medewerkers met onze Beheerde Diensten voor een daadkrachtige combinatie.

Wat is inbegrepen?

In ons aanbod zitten de onderstaande diensten “ingebakken” in een vast maandbedrag. U betaalt niet voor overvolume, locatiebezoeken of kosten voor gebruik van onze diensten. Omdat wij geen factuur versturen als u vaker gebruik maakt van onze diensten zijn wij gemotiveerd om uw ICT-omgeving zo probleemloos mogelijk te laten werken.

Ondersteuning

Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft om uw ICT-omgevingen so probleemvrij mogelijk te laten werken.

Beveiliging

Met onze geavanceerde beveiligingsdiensten bent u ervan overtuigd dat uw ICT-omgeving met moderne technieken proactief beschermd wordt.

Strategie

Wij helpen u om een duidelijke strategie voor uw ICT-omgeving op te zetten zodat ICT voorspelbaar, in plaats van ongrijpbaar wordt.

Continue verbetering

Doordat wij uw ICT-omgeving van binnenuit kennen kunnen wij ons proces van voortdurende verbetering toepassen gebaseerd op onze kennis, ervaring en bewezen methodes en technieken.

Wat kost het?

Ons verdienmodel is deels opgebouwd uit een win-win situatie. Om losse facturen tot iets van het verleden te laten behoren hebben wij alle facetten van ICT-beheer “ingebakken” in één overeenkomst met een vast maandbedrag. Hoe beter uw ICT-omgeving werkt, hoe meer marge wij overhouden.

Wij werken voortdurend om ervoor te zorgen dat u en de gebruikers binnen uw organisatie minder vaak contact met ons op hoeven te nemen en wij een partnerschap aan kunnen gaan om samen met u de focus te leggen op de langere termijn – of dat nou gaat om groei, efficientie, of betere naleving van normen en wet- en regelgeving.

Per maand betaalt u een vast bedrag op basis van de hoeveelheid gebruikers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. De enige kosten die u nog zult maken buiten de Beheerde ICT Diensten zijn projecten voor vernieuwingen, upgrades en uitbreidingen. Wanneer u besluit een nieuwe toepassing te implementeren die van meerwaarde is voor uw organisatie zal ons team u en de eventuele externe softwareleverancier en/of -ontwikkelaars ondersteunen bij het in goede banen leiden van de projecten en zullen wij erop toezien dat de toegevoegde waarde ook waargemaakt wordt.

Hoe maak ik de overstap?

Bent u verzeild geraakt in een relatie met een ICT-dienstverlener die u ontgroeid bent?

Wij weten dat het maken van wijzigingen over het ICT-beheer van uw organisatie geen gemakkelijke keus is. Indien u op zoek bent naar een leverancier voor Beheerde ICT diensten zouden wij verheugd zijn om u kennis te laten maken met onze werkwijze om te ontdekken of VDB Tech een passende partner voor uw organisatie zou kunnen zijn.

Overweeegt u om over te stappen van ICT-dienstverlener? Bent u voornemens om uw interne ICT-afdeling te vervangen of te versterken? Beiden vragen een grondige afweging van alle details en gevolgen. Wij hebben ervaring met al de bovenstaande overdrachten en onze bewezen methodes zorgen ervoor dat zelfs de meest stugge medewerkers kunnen wennen aan onze werkwijze.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.