In de recreatie- en toerismesector leveren wij onder andere hoogwaardige beeld- en geluidssystemen aan restaurants en hotels, maar ook gespecialiseerde netweken voor onder andere recreatie- en bungalowparken.

Of het nu gaat om een (recreatie)park, hotel, restaurant, of iets daar tussenin, wij zijn u graag van dienst.

Netwerken

Tegenwoordig wil iedereen ook op vakantie volop kunnen internetten, maar zonder een goed netwerk lukt dat niet. Het resultaat is voor u veel klachten van uw gasten, en misgelopen inkomsten als gevolg.

Met onze hoogwaardige oplossingen voor netwerken kunnen wij in elke situatie een oplossing bedenken. Of het nu gaat om een glasvezelnetwerk met masten voor Wi-Fi op een vakantiepark, of Wi-Fi zenders voor op een terras, of een gescheiden netwerk voor ieder verblijf, wij weten er wel raad mee.

Audio- en videosystemen

Zoekt u een nieuw geluidssysteem voor uw restaurant of café? Of een draadloos vergadersysteem voor in uw meetingroom? Of misschien wilt u wel een videowall, of beeldschermen met weer- en verkeersinformatie door het gehele gebouw.

Hoe dan ook, wij hebben al bijna 30 jaar ervaring in de recreatie- en toerismebranche en weten voor elk vraagstuk wel een oplossing.

Toegangscontrole

Voorkom ongewenste gasten met onze oplossingen voor toegangscontrole. Wij plaatsen slagbomen en hekken welke op afstand of met een pasje geopend kunnen worden, hierdoor houdt u de controle over wie er op het terrein komt. Dit systeem is te koppelen aan een intercom en/of een camerasysteem met eventueel ANPR (Automatic Number Plate Recognition), zo kunt u altijd terugzien wie er wanneer in- of uit is gegaan.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.