VDB Tech is een ICT-dienstverlener met locaties in Stellendam (Zuid-Holland) en Breda (Noord-Brabant) van waaruit klanten in de Benelux en daarbuiten bediend worden.

Zo’n 10 jaar geleden begon het allemaal. Vanuit een zolderkamer boden wij klanten in diverse vormen ondersteuning op het gebied van ICT.

Met een filosofie gebaseerd op integriteit, veiligheid en goede ondersteuning zijn onze oplossingen met de markt mee ontwikkeld en volwassener geworden.

Vandaag de dag bieden wij onze klanten met onze ontwikkelde methodes volledige ontzorging op het gebied van ICT.

Onze klanten merken een grote lastenverlichting in het beheren van hun technische omgevingen na het overschakelen op volledig beheer door VDB Tech.

Tegen een vaste maandvergoeding zorgen wij voor een proactieve aanpak van ICT.

Het doel van VDB Tech is simpel. Door ICT-problemen te verminderen laten wij onze klanten zich richten op hun onderneming in plaats van op techniek. Onze methode bestaat uit proactief beheer en onderhoud, uitgekiende richtlijnen en procedures, strategische ICT-planning, de beste instrumenten en
(digitale) gereedschappen en goede, kundige technische ondersteuning.

Ons verhaal

2013

Het begin

Na een stage in een computerwinkel vanuit school wist de toen 14-jaar oude Samuel het zeker. Hij wilde de ICT in. Het oplossen van technische problemen en het klantcontact trok hem. In de komende jaren heeft hij veel geleerd over ICT en techniek en begon hij een klantenbestand op te bouwen bestaand uit familie, vrienden en kenissen.

2016

Inschrijving KvK

Na enkele jaren hobbymatiatig ondernemen was het op 2 februari 2016 eindelijk zover. Samen met zijn vader ging Samuel naar de Kamer van Koophandel om zijn bedrijf in te schrijven. Vanaf deze datum is de onderneming officiëel een feit.

.

2018

Lokale publiciteit

Het klantenbestand blijft zich uitbreiden en zo ook de naamsbekendheid. In een lokale krant wordt een krantenartikel over deze “jonge ondernemer” geschreven.

2021

Fusie LM Automatisering

Na een samenwerking van een jaar zijn op 1 september LM Automatisering en VDB Tech gefuseerd. De ondernemingen zijn onder de naam VDB Tech verder gegaan. Het doel is om met gezamelijke kennis klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

.

.

2022

Groei

Gedurende 2022 hebben wij veel nieuwe klanten verwelkomd. Hierdoor zijn er ook veel nieuwe collega’s bij gekomen. Wij hebben in deze periode onze processen en proposities nog verder uitgekiend. Wij als VDB Tech realiseren ons dat ondanks dat wij met techniek werken, veel ervan mensenwerk is. Daarom onderscheiden wij ons met een hoge mate van sociaal contact. Ook nu steeds meer werk op afstand uitgevoerd wordt.

2023

Samenwerking WireNet

Al langer werkten wij samen, maar vanaf eind 2023 was het officiëel! Per 1 januari van 2024 ondersteunen wij Yoran van WireNet bij het laten groeien van zijn ICT. Andersom hebben wij een nieuwe samenwerkingspartner bij gekregen op het gebied van camera-, alarmsystemen en toegangscontrole.

SAMENWERKING-WIRENET

.

.

Heden

VDB Tech is de laatste jaren elk jaar ruim 100% gegroeid. Ons team groeit ook mee. Wij zijn altijd op zoek naar teamspelers die aan hun toekomst in de ICT-dienstverlening willen werken.