Het onderwijs verandert constant, en dat is maar goed ook. De studenten en leerlingen van vandaag zijn immers de werknemers en ondernemers van de toekomst.

In het onderwijs is er steeds meer vraag naar digitalisatie. Schoolboeken worden tablets, en een whiteboard wordt een digibord.

Wij helpen onderwijsinstellingen in het primair, voortgezet, middelbaar, en hoger onderwijs deze omschakeling te maken. Kijk hieronder voor een kort overzicht van onze educatieve oplossingen.

Digiborden

Wij leveren hoogwaardige digiborden met een goede kwaliteit en een hoog gebruiksgemak.

Even iets uitleggen aan de hand van een filmpje, of een tekening maken en opslaan (voor andere klassen) was nog nooit zo makkelijk.

Laptops en tablets

Het meezeulen van een tas vol met boeken is verleden tijd. Op de Chromebook of iPad kan alles waar voorheen tig boeken voor nodig waren, en meer.

Wij zijn thuis in de meest innovatieve oplossingen zoals laptops met touchscreens en tekenpennen, of valbestendige tablets voor de jongste leerlingen. Dit alles (indien gewenst) centraal beheerd.

Netwerken

Om al die mooie, digitale oplossingen te laten werken is een goed en veilig netwerk van cruciaal belang. Kwaadwillenden moeten buiten de deur gehouden worden, en iedereen die er wel op mag, moet ook overal er gebruik van kunnen maken.

In welke vorm dan ook, wij weten er wel raad mee.

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.