Een typische intake

Stelt u zich het volgende voor: u bent een aantal jaar geleden een bedrijf gestart, in het begin deed u nog alles zelf, maar toen het steeds drukker werd kreeg u ook steeds minder tijd, en nu heeft u eigenlijk geen idee hoe het met uw ICT gesteld is. 

Klinkt het bekend? Het is voor ons een veel gehoord verhaal. Op een gegeven moment is het fijn als u uwzelf niet meer hoeft te bekommeren om uw ICT-zaken. U legt uw vraagstuk of probleem bij ons neer, en wij regelen de rest voor u.

 

Natuurlijk hoeft u niet het bovengenoemde scenario meegemaakt te hebben om zaken met ons te doen, ook als u net begint, of als u al sinds jaar en dag bezig bent zijn wij u ook graag van dienst.

 

Wij worden probleemeigenaar

Wij lossen uw problemen op. Uw zorg wordt onze zorg. Dit betekent dat wij niet als een tussenpersoon werken, maar het volledige probleem op ons nemen. Wij proberen u als klant altijd zo goed mogelijk te leren kennen, zodat wij begrijpen wat er voor uw organisatie belangrijk is.

Als een soort vliegende keep leggen wij contact tussen alle betrokken partijen om alles goed te laten werken, dit kunnen zowel partijen in ons netwerk als daarbuiten zijn.

Door onze jarenlange ervaring met ICT weten wij als geen ander hoe vervelend het is als iets niet werkt zoals het zou moeten. Daarom nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het probleem op ons, en zetten wij alle zeilen bij om het probleem op de juiste manier op te lossen.

Kosteloos adviesgesprek

Klanttevredenheid van 9,2

Ruim 20 jaar ervaring

1000+ tevreden klanten

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.