“Automatisering is het vervangen van menselijke arbeid door machines of computers en computerprogramma’s.”

Automatisering is dus het automatiseren van (bedrijfs)processen. Met onze maatwerk oplossingen kunt u erg veel tijd besparen. Tijd die u kunt besteden aan andere nuttige dingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een back-up die automatisch werkt, u hoeft zich geen zorgen meer te maken of alles veilig staat, en het maken van de back-up kost u geen tijd.

Automatisering is een breed begrip

Omdat er zoveel onder de noemer “automatisering” valt, hebben wij hieronder kort wat speerpunten samengevat:

Wij leveren, repareren en adviseren alle gangbare soorten computersystemen. Wij ondersteunen zowel Windows, als macOS en Linux. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing, van een simpele computer voor administratieve doeleinden tot een werkstation voor 3D-tekeningen.

Denk hierbij aan het inrichten van werkplekken met onder andere monitoren, dockingstations, printers, de juiste kabels en de juiste software.

Ook de aanleg, en het onderhoud van uw (draadloze) netwerk kunnen wij verzorgen.

Routers, switches, access points, kabels trekken en patchkasten.

Hoewel steeds meer bedrijven overstappen op de cloud draaien er overal nog best veel servers. Veel bedrijven maken nog gebruik van domeinen op lokale Windows Servers met bijvoorbeeld Active Directory. Of misschien heeft u alleen een fileshare. Hoe dan ook; wij leveren, ondersteunen en adviseren u ook graag op dit gebied.

Wij kunnen met hoogwaardige oplossingen op afstand inloggen op uw systemen om bijvoorbeeld storingen te verhelpen, of om instellingen aan te passen. Soms is het gewoon fijn als iemand even meekijkt.

Voor diverse computersystemen, netwerken, en servers bieden wij monitoring aan. Wij houden alles voor u in de gaten, en kunnen bij (ver)storingen gelijk ingrijpen.

Omdat wij onze oplossingen op maat voor u samenstellen, zijn veel vraagstukken niet hierboven in te delen. Wilt u graag even met iemand sparren wat de juiste oplossing lijkt voor uw bedrijf? Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met u mee. 

Laten we kennismaken

Vul het onderstaande formulier in om een kort telefoongesprek in te plannen. In 15 minuten tijd kunnen wij kennis maken, overleggen over de manier waarop u momenteel omgaat met uw ICT-landschap, en bespreken hoe VDB Tech u daarbij kan helpen.