Als ondernemer wilt u zich kunnen richten op wat voor u belangrijk is. Dan is een niet-werkende printer of slechte Wi-Fi niet iets waar u zich druk over wilt hoeven maken. 

Daarom geloven wij dat wij met snelle service, heldere tarieven en goede afspraken u erg veel zorgen kunnen besparen. 

Onze flexibiliteit is onze kracht. Geen onnodige, ingewikkelde bureaucratische ticketsystemen, een telefoontje of berichtje via bijvoorbeeld WhatsApp is voldoende. Wij geloven dat eerlijkheid op de lange termijn het beste werkt, en streven er naar om op een betrouwbare en integere wijze zaken met u te doen.

Nieuwsgierig geworden? Zie hieronder een greep uit onze meest voorkomende diensten, en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Diensten

Automatisering

Wij ontzorgen u op het gebied van automatisering van A tot Z. Alles van de levering en installatie van nieuwe systemen, tot de diagnose en reparatie van bestaande apparatuur.

Netwerkbeheer

Ook de aanleg en/of het beheer van uw bedrijfsnetwerk is bij ons mogelijk, denk hierbij aan routers, switches, firewalls, servers, clients, en nog veel meer.

Serverbeheer

Goede servers zijn tegenwoordig van essentieel belang voor een bedrijf. Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij ook bij u er voor zorgen dat alles soepel en snel werkt.

Bewakingssystemen

Vanaf de andere kant van de wereld zien wie er voor het hek staat? 's avonds thuis kijken of de lichten uit zijn op kantoor? Het is allemaal mogelijk met onze alarm- en camerasystemen. Wij leveren, installeren, en onderhouden uw beveiligingsinstallatie zodat u voldoet aan de verzekeringseisen.

Telefonie / VoIP

Tegenwoordig gaat de meeste telefonie via VoIP (Voice over IP), wij kunnen dit ook voor uw bedrijf realiseren. Wij verzorgen zowel de aanleg als de configuratie van uw VoIP-centrale.

Beveiliging

Bij beveiliging denkt u wellicht aan fysieke beveiliging. En hoewel wij ook alarm- en camerasystemen leveren en installeren is cybersecurity ook een belangrijk onderwerp. Wij verzorgen daarom ook beveiligingsprotocollen, audits en policy's voor uw bedrijf.

Cloud / Microsoft 365 / Exchange

Steeds meer gebeurt in de cloud, wij helpen u graag om ook de overstap te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van Microsoft 365, SharePoint, Exchange, of OneDrive for Business.

Training

Wij helpen u en uw personeel graag door diverse trainingen te organiseren. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Webdesign / Hosting

Wij leveren, onderhouden en beheren ook diverse websites en webshops. Natuurlijk hoort daar ook een goede e-mailserver bij. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale website.

Contact

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op de knop.

Ook als u vrijblijvend eens kennis wilt maken bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.