Als zakelijke klant bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben passende oplossingen voor al uw ICT-vraagstukken. Zie hieronder het overzicht voor meer informatie.

Diensten

Automatisering

Wij ontzorgen u op het gebied van automatisering van A tot Z. Alles van de levering en installatie van nieuwe systemen, tot de diagnose en reparatie van bestaande apparatuur.

Netwerkbeheer

Ook de aanleg en/of het beheer van uw bedrijfsnetwerk is bij ons mogelijk, denk hierbij aan routers, switches, firewalls, servers, clients, en nog veel meer.

Serverbeheer

Goede servers zijn tegenwoordig van essentieel belang voor een bedrijf. Door onze persoonlijke ervaring kunnen wij ook bij u er voor zorgen dat alles soepel en snel werkt.

Bewakingssystemen

Vanaf de andere kant van de wereld zien wie er voor het hek staat? 's avonds thuis kijken of de lichten uit zijn op kantoor? Het is allemaal mogelijk met onze alarm- en camerasystemen. Wij leveren, installeren, en onderhouden uw beveiligingsinstallatie zodat u voldoet aan de verzekeringseisen.

Telefonie / VoIP

Tegenwoordig gaat de meeste telefonie via VoIP (Voice over IP), wij kunnen dit ook voor uw bedrijf realiseren. Wij verzorgen zowel de aanleg als de configuratie van uw VoIP-centrale.

Beveiliging

Bij beveiliging denkt u wellicht aan fysieke beveiliging. En hoewel wij ook alarm- en camerasystemen leveren en installeren is cybersecurity ook een belangrijk onderwerp. Wij verzorgen daarom ook beveiligingsprotocollen, audits en policy's voor uw bedrijf.

Cloud / Office 365

Steeds meer gebeurt in de cloud, wij helpen u graag om ook de overstap te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van Office 365, SharePoint, of OneDrive for Business.

Training

Wij helpen u en uw personeel graag door diverse trainingen te organiseren. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Webdesign / Hosting

Wij leveren, onderhouden en beheren ook diverse websites en webshops. Natuurlijk hoort daar ook een goede e-mailserver bij. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideale website.

Tarieven

Service op locatie (diagnose, installatie, herstel, advies, training)

€40,00 per uur exclusief BTW

Persoonlijk advies

Geen voorrijkosten op Goeree-Overflakkee

Geen verborgen kosten

Service op locatie (netwerkbeheer, serverbeheer, beveiliging)

€60,00 per uur exclusief BTW

Persoonlijk advies

Geen voorrijkosten op Goeree-Overflakkee

Geen verborgen kosten

Service op locatie (spoed)

€75,00 per uur exclusief BTW

Binnen 2 uur op locatie

Ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend

Eventueel (tijdelijke) vervangende apparatuur

Contact

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op de knop.