Het zal u ongetwijfeld wel eens overkomen zijn. U bijvoorbeeld wilt een nieuwe laptop, maar loopt vast op de hoeveelheid keuzemogelijheden en variablen. 

Of de Wi-Fi op de 1e etage is slecht, de provider is al drie keer langs geweest, en het is nog niet goed.

In beide gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. Zie hieronder een greep uit onze diensten, en aarzel niet om contact op te nemen.

Diensten

Desktops / laptops

Alles van het vervangen van een scharnier tot het softwarematig herstellen van Windows. Wij leveren uiteraard ook nieuwe en refurbished PC's en laptops.

Smartphones / tablets

Diverse werkzaamheden waaronder het vervangen van schermen, speakers of het opschonen van het besturingssysteem.

Andere apparaten

Diagnose, reparatie en levering van onder andere printers, inkt, NAS'en, kaartlezers, infotainment-/navigatiesystemen, monitoren, etc.

Netwerken / WiFi

Overal in huis goede WiFi? Geen probleem. Liever overal een goed bekabeld netwerk? Ook mogelijk. Wij werken alleen met merken waar wij persoonlijk goede ervaring mee hebben, daarom kunnen wij u de kwaliteit garanderen.

Smarthome

De vraag naar slimme oplossingen voor thuis neemt steeds meer toe; slimme verlichting, connected rolgordijnen of bijvoorbeeld een op afstand bestuurbare CV-ketel. Ook op dit gebied ontzorgen wij u graag.

Beveiliging

Overal ter wereld kunnen zien wat er bij u in- en rondom het huis gebeurt? Allemaal mogelijk met onze alarm- en camerasystemen. Deze zijn samen met onze slimme thuisoplossingen te combineren om zo van uw huis een volledig "connected" huis te maken.

Contact

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op de knop.