Waar wij zo’n 10 jaar geleden begonnen op een zolderkamer als hobby, zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een prominente dienstverlener op het gebied van ICT, beveiliging, toegangscontrole en audio & video in Zuid-West Nederland. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, maar passen deze op maat toe per klant.

Wij gebruiken onze kennis van de markt om oplossingen te bieden die van toegevoegde waarde zijn voor u. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van diverse systemen.

Door onze werkwijze en bedrijfsmentaliteit proberen wij ons te onderscheiden in de markt. Wij zijn gewend om te doen wat we zeggen, en om te zeggen wat we doen. Eerlijke en oprechte communicatie zijn bij ons erg belangrijk.

Dit betekent dat wij duidelijke afspraken maken, onze afspraken nakomen, en elke klant belangrijk vinden, ongeacht het bedrag.

Wij verwelkomen iedereen als klant, of u nu eenmalig gebruik wenst te maken van onze diensten, of een samenwerking voor de lange termijn aan wilt gaan.

Ons team

De gezichten achter het bedrijf die alles mogelijk maken.

Leon

Leon is verantwoordelijk voor de sales en helpt mee in de technische ondersteuning. Wie ons gebeld heeft, heeft Leon vast al eens gesproken.

Foto Samuel

Samuel

Samuel is onze duizendpoot. Van het openschroeven van systemen tot het berekenen van droge cijfers. Het leukste aan dit vak vindt Samuel de afwisseling.

Foto Roy

Roy

Roy is verantwoordelijk voor de sales en marketing. Met veel plezier bezoekt Roy dagelijks vele (nieuwe) klanten en samenwerkingspartners. Bakkie doen?

Foto Edwin

Edwin

Edwin is onze man van de cijfers. Hij weet de administratieve sleur altijd om te toveren tot een mooi iets. Edwin is pas tevreden als alles tot achter de komma precies klopt.

even bellen

Danny

Danny is onze toptechneut. Als er een stekker in kan en het een IP-adres krijgt, dan heeft Danny er vast wel verstand van. Danny is zowel bij ons op kantoor als op locatie bij klanten te vinden.

Persoon_Placeholder

Jelle

Jelle is verantwoordelijk voor onze technische binnendienst. Jelle is voornamelijk bezig met het prepareren, assembleren en repareren van apparatuur.

Persoon_Placeholder

Jonathan

Jonathan werkt in onze technische binnendienst. Voornamelijk houdt hij zich bezig met het bouwen en repareren van computersystemen, en het voorbereiden van apparatuur voor levering.

Ome Jaap 2

Jacob

Jacob is ons “manusje van alles”. Van elektrotechniek tot transport. Ook beheert hij ons wagenpark. Zolang het maar iets technisch is, dan weet Jacob z’n draai er wel in te vinden.

we_want_you_stellenanzeige.jpg(mediaclass-fancybox.c6510c0e15414667d97bb714e21d090f477317ed)

Jouw naam hier?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze teamspelers!

Wil jij bij een uniek bedrijf werken?
Bekijk dan hier onze vacatures!

Even bellen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Hoe dan ook, bel ons gerust even, dan komen we er samen wel uit.