Waar wij zo’n 10 jaar geleden begonnen op een zolderkamer als hobby, zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een prominente dienstverlener op het gebied van ICT, (fysieke en digitale) beveiliging, toegangscontrole en audio & video in Zuid-West Nederland. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, maar passen deze op maat toe per klant.

Wij gebruiken onze kennis van de markt om oplossingen te bieden die van toegevoegde waarde zijn voor u. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van diverse systemen.

Door onze werkwijze en bedrijfsmentaliteit proberen wij ons te onderscheiden in de markt. Wij zijn gewend om te doen wat we zeggen, en om te zeggen wat we doen. Eerlijke en oprechte communicatie zijn bij ons erg belangrijk.

Dit betekent dat wij duidelijke afspraken maken, onze afspraken nakomen, en elke klant belangrijk vinden, ongeacht het bedrag.

Wij verwelkomen iedereen als klant, of u nu eenmalig gebruik wenst te maken van onze diensten, of een samenwerking voor de lange termijn aan wilt gaan.

Ons team

De gezichten achter het bedrijf die alles mogelijk maken.

Foto Roy

Roy

Sales, Junior Systeembeheerder

Roy is verantwoordelijk voor de sales en marketing. Met veel plezier bezoekt Roy dagelijks vele (nieuwe) klanten en samenwerkingspartners. Bakkie doen?

Foto Edwin

Edwin

Financial Controller

Edwin is onze man van de cijfers. Hij weet de administratieve sleur altijd om te toveren tot een mooi iets. Edwin is pas tevreden als alles tot achter de komma precies klopt.

even bellen

Danny

Senior Systembeheerder

Danny is onze toptechneut. Als er een stekker in kan en het een IP-adres krijgt, dan heeft Danny er vast wel verstand van. Danny is zowel bij ons op kantoor als op locatie bij klanten te vinden.

Persoon_Placeholder

Jelle

Medewerker Technische Ondersteuning

Jelle werkt in voor onze technische binnendienst. Jelle is voornamelijk bezig met het prepareren, assembleren en repareren van apparatuur.

Leon

Sales, Technische Ondersteuning

Leon is verantwoordelijk voor de sales en helpt mee in de technische ondersteuning. Wie ons gebeld heeft, heeft Leon vast al eens gesproken.

Foto Samuel

Samuel

Sales, HR,
Senior Systeembeheerder

Samuel is onze duizendpoot. Van het openschroeven van systemen tot het berekenen van droge cijfers. Het leukste aan dit vak vindt Samuel de afwisseling.

Julia

Medewerker Marketing & Communicatie

Julia is onze creatieveling in hart en nieren. Zij maakt de mooiste reclamematerialen, foto’s, houdt onze socials bij en denkt daarnaast mee bij het ontwikkelen van ons merk.

Foto Winston

Iben

Business Developer

Iben zorgt ervoor dat elke klantvraag omgezet wordt naar een passende oplossing. Iben denkt daarnaast mee over de groei en toekomst van het bedrijf.

Joey

Medewerker Technische Ondersteuning

Joey werkt in onze technische binnendienst. Tijdens zijn werkdag is Joey vaak bezig met het repareren en prepareren van (computer)systemen voor levering. Ook helpt hij in de klantenservice bij het helpen van klanten op afstand.

Foto Winston

Winston

Junior Systeembeheerder

Winston werkt bij ons in de techniek en klantenservice. Je komt Winston wel eens aan de telefoon, per e-mail of op locatie tegen. Wat het probleem ook is, Winston zorgt altijd voor een passende oplossing.

Jonathan

Technische ondersteuning,
Sales Support

Jonathan is verantwoordelijk voor onze technische binnendienst. Voornamelijk houdt hij zich bezig met het bouwen en repareren van (computer)systemen, en het voorbereiden van apparatuur voor levering. Ook ondersteunt hij de collega’s buiten de deur met projecten.

Persoon_Placeholder

Justin

Medewerker Technische Ondersteuning

Justin werkt in onze technische binnendienst. Hij repareert en bouwt (computer)systemen en helpt af en toe ook een handje in de klantenservice mee.

Ome Jaap 2

Jacob

Specialist techniek
en mobiliteit

Jacob is ons “manusje van alles”. Van elektrotechniek tot transport. Ook beheert hij ons wagenpark. Zolang het maar iets technisch is, dan weet Jacob z’n draai er wel in te vinden.

we_want_you_stellenanzeige.jpg(mediaclass-fancybox.c6510c0e15414667d97bb714e21d090f477317ed)

Jouw naam hier?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze teamspelers!

Wil jij bij een uniek bedrijf werken?
Bekijk dan hier onze vacatures!

Even bellen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Hoe dan ook, bel ons gerust even, dan komen we er samen wel uit.