Wij hebben de mentaliteit en gedrevenheid, maar vooral de kennis om uitstekende ICT-oplossingen mogelijk te maken.

Team VDB Tech

De gezichten achter het bedrijf die alles mogelijk maken.

Directie

125260698_3462135810542086_7482628708895630497_o-e1605558019823

Samuel

Sales, HR,
Senior Systeembeheerder

Samuel is onze duizendpoot. Van het openschroeven van systemen tot het berekenen van droge cijfers. Het leukste aan dit vak vindt Samuel de afwisseling.

Leon

Sales, Technische Ondersteuning

Leon is verantwoordelijk voor de sales en helpt mee in de technische ondersteuning. Wie ons gebeld heeft, heeft Leon vast al eens gesproken.

Sales & Administratie

iben

Iben

Business Developer

Iben zorgt ervoor dat elke klantvraag omgezet wordt naar een passende oplossing. Iben denkt daarnaast mee over de groei en toekomst van het bedrijf.

Edwin1.1-scaled

Edwin

Financial Controller

Edwin is onze man van de cijfers. Hij weet de administratieve sleur altijd om te toveren tot een mooi iets. Edwin is pas tevreden als alles tot achter de komma precies klopt.

Julia

Medewerker Marketing en Communicatie

Julia is onze creatieveling in hart en nieren. Zij maakt de mooiste reclamematerialen, foto’s, houdt onze socials bij en denkt daarnaast mee bij het ontwikkelen van ons merk.

Techniek

even bellen

Danny

Senior Systeembeheerder

Danny is onze toptechneut. Als er een stekker in kan en het een IP-adres krijgt, dan heeft Danny er vast wel verstand van. Danny is zowel bij ons op kantoor als op locatie bij klanten te vinden.

IMG_0019

Aschwin

Junior Systeembeheerder

Aschwin werkt bij ons in de techniek en klantenservice. Je komt Aschwin wel eens aan de telefoon, per e-mail of op locatie tegen. Wat het probleem ook is, Aschwin zorgt altijd voor een passende oplossing.

Ome Jaap 2

Jacob

Specialist techniek
en mobiliteit

Jacob is ons “manusje van alles”. Van elektrotechniek tot transport. Ook beheert hij ons wagenpark. Zolang het maar iets technisch is, dan weet Jacob z’n draai er wel in te vinden.

IMG_0041-1

Jonathan

Technische ondersteuning,
Sales Support​

Jonathan is verantwoordelijk voor onze technische binnendienst. Voornamelijk houdt hij zich bezig met het bouwen en repareren van (computer)systemen, en het voorbereiden van apparatuur voor levering. Ook ondersteunt hij de collega’s buiten de deur met projecten.